Viikuna-vuohenjuustotorttu

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 2 voitaikinalevyä
  • 4 tuoretta viikunaa
  • 50 g vuohenjuustoa
  • 1 rosmariininoksa
  • hunajaa

Valmistusohje

Aseta taikinalevyt leivinpellille leivinpaperin päälle. Viipaloi viikunat ja pane taikinan päälle. Nypi rosmariinin lehdet, hienonna ne ja ripottele viikunoille. Valuta päälle hunajaa ja paista 200 asteessa, kunnes pinta on saanut kunnolla väriä. Suikaloi vuohenjuusto leivonnaisen päälle ja tarjoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!