Mainos
Mainos

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 2 voitaikinalevyä
  • 4 tuoretta viikunaa
  • 50 g vuohenjuustoa
  • 1 rosmariininoksa
  • hunajaa

Valmistusohje

Aseta taikinalevyt leivinpellille leivinpaperin päälle. Viipaloi viikunat ja pane taikinan päälle. Nypi rosmariinin lehdet, hienonna ne ja ripottele viikunoille. Valuta päälle hunajaa ja paista 200 asteessa, kunnes pinta on saanut kunnolla väriä. Suikaloi vuohenjuusto leivonnaisen päälle ja tarjoa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.