Viiden yrtin salaatti
Suomalaisista villiyrteistä voi valmistaa herkullisen ja edullisen salaatin Marttojen ohjeilla.
Ainekset
- vuohenputken nuoria lehtiä
- voikukanlehtiä
- horsmanlehtiä
- litulaukanlehtiä
- siankärsämönlehtiä
- 1 tuore kurkku
Valmistusohje
Leikkaa tai revi lehdet. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään. Valmista kastike kermaviilistä tai bulgarianjogurtista, johon on sekoitettu tillisilppua, hienonnettua ruohosipulia, 1–2 hienonnettua valkosipulin kynttä ja ripaus suolaa. Tarjoa kastike erikseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje