Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Viherpippuribroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • vettä
  • 1-2 kanaliemikuutiota
  • 6 kokonaista valkopippuria

Kastike

  • 2 rkl viherpippureita
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa
  • (tilkka konjakkia)

Valmistusohje

1. Laita broilerinpalat pataan ja kaada vettä päälle, niin että ne peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

2. Lisää kanaliemikuutiot ja pippurit. Keitä lihoja hiljalleen, kunnes ne ovat kypsiä, noin 40 minuuttia. Nosta palat padasta ja irrota niistä nahka.

3. Kuullota viherpippureita voissa kasarissa, lisää sinappi ja kerma sekä lopuksi soija, suolaa maun mukaan sekä konjakkitilkka halutessasi. Keitä 5 minuuttia ja kaada broileripalojen päälle.

Lisää aiheesta:

Broileripata ja piparjuurikastikeBroilerinfileet sitruunakastikkeessaPiparjuurikanaaBroileria ja herkkusieniäKananpoika valkoviinikastikkeessaHunajabroileri
BroileriPääruoatKanaruoka

Keitetty broileri maistuu hyvän kastikkeen kanssa loistavalta. Voit vaihtaa kuohukerman sijaan kevyempää kermalaatua tai käyttää ranskankermaa, jolloin saat kastikkeeseen mukavaa happamuutta.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi