Viherpippuribroileri

Keitetty broileri maistuu hyvän kastikkeen kanssa loistavalta. Voit vaihtaa kuohukerman sijaan kevyempää kermalaatua tai käyttää ranskankermaa, jolloin saat kastikkeeseen mukavaa happamuutta.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • vettä
  • 1-2 kanaliemikuutiota
  • 6 kokonaista valkopippuria

Kastike

  • 2 rkl viherpippureita
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa
  • (tilkka konjakkia)

Valmistusohje

1. Laita broilerinpalat pataan ja kaada vettä päälle, niin että ne peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

2. Lisää kanaliemikuutiot ja pippurit. Keitä lihoja hiljalleen, kunnes ne ovat kypsiä, noin 40 minuuttia. Nosta palat padasta ja irrota niistä nahka.

3. Kuullota viherpippureita voissa kasarissa, lisää sinappi ja kerma sekä lopuksi soija, suolaa maun mukaan sekä konjakkitilkka halutessasi. Keitä 5 minuuttia ja kaada broileripalojen päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!