Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vasikanpaistia tonnikalalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä Vasikanpaisti-resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 27.11.2008.

Ainekset

  • 500 g vasikanpaistia
  • 2-3 laakerinlehteä
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • 2 l vaaleaa lihalientä
  • suolaa

Kastike

  • 100 g tonnikalaa öljyssä, valutettuna
  • 100 g majoneesia
  • 1 rkl kapriksia
  • Suolaa, valkopippuria
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 tl dijonsinappia
  • 1 tl anjovistahnaa tai 1 file
  • 2 rkl vettä

Valmistusohje

1. Keitä vasikanpaistipala laakerinlehdillä ja kokonaisilla pippureilla maustetussa lihaliemessä noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 58 astetta.

2. Anna jäähtyä folioon ja keittiöliinaan kiedottuna.

3. Leikkaa paistista ohuita siivuja veitsellä tai leikkelekoneella.

4. Sekoita hyvin valutettu tonnikala majoneesiin, lisää kaprikset,dinappi,anjovistahna, vesi sitruunanmehu, ja mausta suolalla ja pippurilla. Maista.

5. Laita lautaselle tai vadille ohuita vasikan viipaleita ja päälle tonnikalakastiketta.

Lisää aiheesta:

Ryppyperunat grillilihan lisukkeenaVanhanajan linnapaistiItalialainen vasikanpaisti kasvissuikaileiden keraLinnanpaisti ihanalla kastikkeellaPorsaanfileetä mandariinikastikkeellaVasikkapyyt
VasikanpaistiPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Vasikanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maijan Vitello tonnato

  • 18.02.201300:00
    Lammasta

    Perinteinen tilliliha

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Vasikanpaistia tonnikalalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Vitello tonnato – italialainen vasikanpaisti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt vasikankääryleet