Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Värikkäät fusillinit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herneet ja pekoni ovat valtavan hyviä yhdessä pastan kanssa. Tämän ruoan valmistus vaatii ison paistinpannun tai wokkipannun.

Neljälle

  • 400 g fusillini-pastaa
  • 2 dl pakasteherneitä
  • 1 paketti pekonia (140 g)
  • 1 punasipuli
  • 2 keltaista tomaattia
  • 2 dl yrtti-ranskankermaa
  • 2 dl vihanneslientä
  • 1 nippu persiljaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulisilppua ja pekonia pannulla. Nosta ne valumaan talouspaperille. Lohko tomaatit ja silppua persilja.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Laita herneet siivilään ja kaada pastan keitinvesi niiden läpi. Sekoita herneet pastaan ja pidä lämpimänä.

3. Laita tomaatit, pekoni, sipuli ja vihannesliemi sekä ranskankerma paistinpannuun. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada pastan ja herneiden päälle, lisää persiljasilppu ja sekoita.

Lisää aiheesta:

Pastasalaatti ja homejuustokastikePasta-julienne ja valkosipulisimpukatKikhernepaellaPastaa häränfileen ja kerman keraPastaa kananmaksan ja tomaatin kanssaKesäpasta
KinkkupastaLiharuokaGoGreenPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pastaa parsakaalin kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pastaa kinkun ja mozzarellan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Spagettia kinkun ja tomaattien kera

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Kinkku-kasvispasta

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa