Värikkäät fusillinit
Herneet ja pekoni ovat valtavan hyviä yhdessä pastan kanssa. Tämän ruoan valmistus vaatii ison paistinpannun tai wokkipannun.
Neljälle
- 400 g fusillini-pastaa
- 2 dl pakasteherneitä
- 1 paketti pekonia (140 g)
- 1 punasipuli
- 2 keltaista tomaattia
- 2 dl yrtti-ranskankermaa
- 2 dl vihanneslientä
- 1 nippu persiljaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulisilppua ja pekonia pannulla. Nosta ne valumaan talouspaperille. Lohko tomaatit ja silppua persilja.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Laita herneet siivilään ja kaada pastan keitinvesi niiden läpi. Sekoita herneet pastaan ja pidä lämpimänä.
3. Laita tomaatit, pekoni, sipuli ja vihannesliemi sekä ranskankerma paistinpannuun. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada pastan ja herneiden päälle, lisää persiljasilppu ja sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka