Varhaiskaalipihvit
Varhaiskaali on parhaimmillaan alkukesästä. Hanna Hurtta on tehnyt tämän helpon reseptin Sesonkireseptit-kirjaan.
Ainekset:
- 500 g varhaiskaalia
- 3 munaa
- suolaa ja mustapippuria
- paistamiseen voita
Valmistusohje
Raasta kaali. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita munat kaaliraasteen sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista seoksesta lettupannulla voissa pieniä pihvejä, molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile esimerkiksi varhaisperunoiden ja tillillä maustetun kermaviilikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan