Varhaiskaalipihvit

Varhaiskaalipihvit
Jaakko Hurtta

Varhaiskaali on parhaimmillaan alkukesästä. Hanna Hurtta on tehnyt tämän helpon reseptin Sesonkireseptit-kirjaan.

Ainekset:

  • 500 g varhaiskaalia
  • 3 munaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • paistamiseen voita

Valmistusohje

Raasta kaali. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita munat kaaliraasteen sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista seoksesta lettupannulla voissa pieniä pihvejä, molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile esimerkiksi varhaisperunoiden ja tillillä maustetun kermaviilikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!