Varhaiskaali on parhaimmillaan alkukesästä. Hanna Hurtta on tehnyt tämän helpon reseptin Sesonkireseptit-kirjaan.
Ainekset:
- 500 g varhaiskaalia
- 3 munaa
- suolaa ja mustapippuria
- paistamiseen voita
Valmistusohje
Raasta kaali. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita munat kaaliraasteen sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista seoksesta lettupannulla voissa pieniä pihvejä, molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile esimerkiksi varhaisperunoiden ja tillillä maustetun kermaviilikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.