Vaniljasydämet
Vaniljasydämet sopivat mainiosti ystävänpäivään - toki niillä voi yllättää rakkaimpasi koska tahansa! Käytä valmista vaniljakreemiä niin valmistus käy nopeammin.
n. 20 kpl
- 200 g voita
- ¾ dl kidesokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
Täyte
- 3 dl vaniljakreemiä
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Nypi voi, sokeri ja jauhot taikinaksi. Työstä mukaan kananmuna ja laita taikina muovikelmuun käärittynä jääkaappiin 1 tunniksi.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kaulitse taikina kevyesti jauhotetulla alustalla ja vuoraa taikinalla pieniä sydänvuokia. Säästä taikinaa kansiksi.
3. Laita jokaiseen vuokaan 1-2 tl vaniljakreemiä. Peitä taikinakansin ja laita vuoat pellille. Paista uunissa 10-15 minuuttia. Sihtaa jäähtyneiden pikkuleipien päälle tomusokeria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka