Valkosipulisimpukat
Julkaistu
Nopea ja helppo, valkosipulilta ja persiljalta maistuva alkuruoka, joka valmistetaan purkkisimpukoista.
10 kpl
- 10 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- 1 iso prk simpukoita vedessä
- 50 g voita
- 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
- 2 dl persiljaa, hienonnettuna
- salaattia
Valmistusohje
1. Paahda leivät, ota niistä pyöreitä paloja esim. juomalasin avulla. Laita ne vadille suikaloidun salaatin kera.
2. Freesaa valutetut simpukat nopeasti voissa, valkosipulissa ja persiljassa.
3. Levitä täyte leiville, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Brie-parsataskut