Mainos
Hellapoliisi

Ketogeenistä ruokavaliota noudattavakin voi nauttia annoksen herkullista kesäkurpitsa-avokadopastaa. Tämä valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta.

Ainekset

  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

Lisäksi

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ punainen mieto chili
  • 1 avokado
  • 50-100 g parmesaanijuustoa
  • ½ limen tai sitruunan puristettu mehu
  • ripaus suolaa
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Kesäkurpitsa-avokadopasta valmistuu näin:

  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja ota kuorimaveitsellä lastuja koko pituudelta. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele kesäkurpitsaa hetki kovalla lämmöllä.
  2. Mittaa kulhoon oliiviöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chilipaprika. Puolita avokado ja koverra hedelmäliha. Hienonna haarukalla. Raasta joukkoon parmesaanijuustoa ja purista joukkoon vielä limen tai sitruunanmehu. Sekoita ainesten joukkoon ripaus suolaa. Kaada joukkoon kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele.
  3. Jaa lautasille ja koristele basilikalla. Nauti heti.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja