Vadelmia vaniljakreemillä
Julkaistu
Pehmeä vaniljakreemi tuoreiden vadelmien kera on ihana lopetus päivälliselle – ja jälkiruoka on todella helppo valmistaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 ½ dl turkkilaista jogurttia
- 4 tl kidesokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl kuohukermaa
- 1 rkl puristettua sitruunamehua
Koristeluun
- vadelmia
- sitruunamelissaa
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa kerma ja sekoita vaahto jogurttiseokseen sitruunamehun kera.
2. Jaa vadelmat neljään kulhoon, lusikoi päälle kreemi.
3. Koristele vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan