Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uunipasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Uunipasta hukutetaan erilaisiin juustoihin, nam!

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4 hengelle

  • 450 g rigatoni-pastaa
  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 1 suuri munakoiso kuutioituna
  • 15 oliivia pilkottuna
  • 10 suurta aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
  • 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (vapaaehtoista!)
  • 750 ml tomaattimurskaa
  • 400 g mozzarellaraastetta
  • oman maun mukaan savustettua juustoa kuutioituna (esim. scamorzaa)
  • tuoretta parmesaaniraastetta päälle ripoteltavaksi
  • suolaa

Valmistusohje

- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

- Laita rigatoni keittymään suolalla maustettuun veteen.

- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota pilkottu valkosipuli, munakoiso, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit ja chilipaprikat. Lisää joukkoon tomaattimurska ja suolaa.

- Valuta pasta, lisää kastikkeen joukkoon, ripottele päälle parmesaani ja keitä puolisen minuuttia.

- Laita puolet rigatoniseoksesta, mozzarellaraasteesta ja savustetusta juustosta uunivuokaan ja ripottele parmesaania. Laita juustojen päälle loput rigatonista ja lisää toinen juustokerros. Paista uunissa 20 – 30 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.

Lisää aiheesta:

Grillattua halloumijuustoa avokadon keraAppelsiininmakuinen lohipastaTonnikala-pennevuokaPastaa ja paahtopaistikastikettaTrapanilainen pestopastaChili-katkarapu tagliatelle
JuustopastaKasvisruokaGoGreenTop 20 pastatPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Juustopasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Kolmen juuston pasta

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Feta-oliivi pasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pasta Alfredo

  • 18.02.201300:00
    Hedelmät ja marjat

    Vuohenjuusto-vesikrassipasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Tagliatellea ja juustokastiketta