Uunilenkki
Sami tekee torstain kunniaksi helppotekoisen ja herkullisen uunilenkin. Se maistuu monen eri lisukkeen kanssa. Kokeile uunilenkkiä esimerkiksi perunamuusin tai itse tehtyjen ranskalaisten perunoiden kera.
Ainekset
- 1 lenkkimakkara
- 1 pieni sipuli
- 2 tomaattia
- mustaleima emmentalia
- ketsuppia
- sinappia
Valmistusohje
Poista makkarasta kuoret ja leikkaa päälle veitsellä pitkä ura. Leikkaa tomaatti ja sipuli hakkeeksi ja täytä ura sillä.
Mausta sinapilla ja ketsupilla ja asettele päällimmäiseksi runsaasti juustoa. Paista 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja juusto kuorruttanut sen.
Helppotekoinen ja herkullinen uunilenkki maistuu esimerkiksi itse tehtyjen ranskalaisten perunoiden tai perunamuusin kanssa. Ranskalaisten reseptin löydät
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen