Uunikassleria viinikastikkeella
Julkaistu
Tässä käytämme lämminsavustettua, kypsää kassleria, joka sinun tarvitsee vain viipaloida, halutessasi paistaa ja syödä. Mutta siitä tule paljon maukkaampaa, jos valmistat kasslerin reseptimme mukaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 600 g kypsiä kasslerviipaleita
Kastike
- 2 rkl margariinia
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 2-3 dl kahvikermaa
- 2 rkl chilikastiketta
- 5 cl sherryä tai portviiniä
- juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kasslerviipaleet uunivuokaan.
2. Paista margariini ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta. Lisää chili. Keitä 5 minuuttia.
3. Ota kattila liedeltä, lisää viini ja levitä kastike lihalle uunivuokaan. Ripottele päälle juustoa, gratinoi uunissa 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike