Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uunihedelmät

Julkaistu 23.05.2014 08:13

Uunihedelmät sopivat mainiosti kesäiseksi jälkiruoaksi. Ne voit valmistaa myös kesällä grillivuoassa kuumassa grillissä.

4-5 annosta

  • 2 isoa omenaa
  • 2 isoa päärynää
  • 235/410 g säilykepersikoita
  • 1 tuore ananas
  • 1-2 banaania
  • 1 dl kookospalmusokeria
  • ripaus kanelia

Pinnalle

  • 1 dl vispikermaa
  • 2 rkl kookospalmusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Kuori ja paloittele omenat ja päärynät.

Valuta ja paloittele säilykepersikat.

Kuori ananas ja poista kova keskusta. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele banaanit.

Sekoita hedelmäpalat reunallisessa uunivuossa yhdessä kookospalmusokerin ja kanelin kanssa.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 20-30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes hedelmät pehmenevät.

Vaahdota seuraksi kermavaahtoa. Mausta kookospalmusokerilla ja vaniljasokerilla.

Lisää aiheesta:

Sokerikuorrutettua persikkaa ja vadelmakastikettaMinttupäärynät ja vadelmakastikeUuniomenat raparperikastikkeellaOmena-aprikoosisosePiirakka karamellisoitujen hedelmien keraRanskalainen omenakakku mantelilla
JälkiruokaPäivän reseptiHellapoliisiNopeat ja helpotJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka
  • 30.7.14:36
    Marjat

    Lauri Kaivoluodon marjainen jälkiruoka

  • 26.04.202409:26
    Makeat leivonnaiset

    Nopeat bebe-leivokset

  • 27.01.202309:23
    Vegaaninen

    Vegaaninen tofu-suklaamousse

  • 12.02.201811:18
    Hellapoliisi

    Mansikka-banoffee

  • 30.06.201710:34
    Kotijäätelö

    Grillatut persikat kanelisokerivoilla ja limetti-basilikajäätelö