Mainos
Mainos

Uunihedelmät sopivat mainiosti kesäiseksi jälkiruoaksi. Ne voit valmistaa myös kesällä grillivuoassa kuumassa grillissä.

4-5 annosta

  • 2 isoa omenaa
  • 2 isoa päärynää
  • 235/410 g säilykepersikoita
  • 1 tuore ananas
  • 1-2 banaania
  • 1 dl kookospalmusokeria
  • ripaus kanelia

Pinnalle

  • 1 dl vispikermaa
  • 2 rkl kookospalmusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Kuori ja paloittele omenat ja päärynät.

Valuta ja paloittele säilykepersikat.

Kuori ananas ja poista kova keskusta. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele banaanit.

Sekoita hedelmäpalat reunallisessa uunivuossa yhdessä kookospalmusokerin ja kanelin kanssa.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 20-30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes hedelmät pehmenevät.

Vaahdota seuraksi kermavaahtoa. Mausta kookospalmusokerilla ja vaniljasokerilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.