Uunihedelmät

Uunihedelmät sopivat mainiosti kesäiseksi jälkiruoaksi. Ne voit valmistaa myös kesällä grillivuoassa kuumassa grillissä.

4-5 annosta

  • 2 isoa omenaa
  • 2 isoa päärynää
  • 235/410 g säilykepersikoita
  • 1 tuore ananas
  • 1-2 banaania
  • 1 dl kookospalmusokeria
  • ripaus kanelia

Pinnalle

  • 1 dl vispikermaa
  • 2 rkl kookospalmusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Kuori ja paloittele omenat ja päärynät.

Valuta ja paloittele säilykepersikat.

Kuori ananas ja poista kova keskusta. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele banaanit.

Sekoita hedelmäpalat reunallisessa uunivuossa yhdessä kookospalmusokerin ja kanelin kanssa.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 20-30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes hedelmät pehmenevät.

Vaahdota seuraksi kermavaahtoa. Mausta kookospalmusokerilla ja vaniljasokerilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja