Tuorejuustolla täytetyt possurullat
Julkaistu
Pihvi pysyy tuorejuuston avustuksella mehukkaana. Makua saat vaihdeltua kokeilemalla eri makuisia tuorejuustoja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 600 g porsaan sisäfileetä
- 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
- 4 valkosipulinkynttä
- nippu persiljaa
- suolaa
- 0,5 dl korppujauhoja
- varrastikkuja
Valmistusohje
Leikkaa porsaanfileestä noin viiden sentin paloja ja nuiji ne ohuikis pihveiksi.
Sivele tuorejuustoa pihvien toiselle pinnalle ja pilko valkosipulinkynnet päälle. Silppua runsaasti persiljaa mukaan ja ripottele tasainen kerros korppujauhoja pintaan.
Rullaa pihvit ja pistä varrastikkuihin kaksi pihvirullaa.
Grillaa kypsiksi ja mausta kevyesti suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan