Porsaan- ja häränfileekääryleet juurespaistoksen kera
Herkullisen höyryävät lihakääryleet maistellaan juuresten kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 300 g porsaan sisäfileetä
- 300 g härän ulkofileetä
- pala salaattijuustoa
- tilkka oliiviöljyä
- tilkka balsamicoa
Juurespaistos
- 1 nauris
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 30 g voita
- 1 rkl sokeria
- suolaa
- kapriksia
Valmistusohje
Leikkaa possusta tasakokoisia pihvejä ja viipaloi salaattijuusto. Nuiji lihapalat ohuiksi pihveiksi ja asettele ohuita juustoviipaleita niiden päälle.
Leikkaa häränfileestä parin sentin paksuisia tankoja ja aseta possunpihvin päälle. Rullaa niin, että häränliha jää kokonaan possunpihvin sisään. Sulje kääryle hammastikulla ja paista oliiviöljyssä niin, että sisällä oleva häränliha jää hiukan punaiseksi. Pirskota lopuksi hiukan viinietikkaa kääryleen kosyukkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan