Tuoreananasta toscapeitteellä

Ihana talvijälkiruoka joka sopii lapsille ja aikuisille. Valmistele hedelmät ja toscataikina etukäteen ja gratinoi ennen tarjoilua. Sekä jäätelö että kermavaahto sopivat tämän yksinkertaisen, mutta ah, niin maukkaan jälkiruoan kera!

Neljälle

  • 2 pientä ananasta

Peite

  • 2 pss mantelilastuja
  • ½ dl kidesokeria
  • 50 g voita
  • 1 rkl kahvikermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sekoita peitteen ainekset kattilassa, hauduta kunnes voi on sulanut.

3. Halkaise ananas pituussuuntaan ja paloittele hedelmäliha.

4. Laita vuokaan ja levitä toscataikina päälle. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.