Tuoreananasta toscapeitteellä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5679214/landscape16_9/515/290/cb559771e219a84f7d488911feb6bcb8/MM/934164-5275.jpg)
Ihana talvijälkiruoka joka sopii lapsille ja aikuisille. Valmistele hedelmät ja toscataikina etukäteen ja gratinoi ennen tarjoilua. Sekä jäätelö että kermavaahto sopivat tämän yksinkertaisen, mutta ah, niin maukkaan jälkiruoan kera!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 pientä ananasta
Peite
- 2 pss mantelilastuja
- ½ dl kidesokeria
- 50 g voita
- 1 rkl kahvikermaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita peitteen ainekset kattilassa, hauduta kunnes voi on sulanut.
3. Halkaise ananas pituussuuntaan ja paloittele hedelmäliha.
4. Laita vuokaan ja levitä toscataikina päälle. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka