Julkaistu
Ihana talvijälkiruoka joka sopii lapsille ja aikuisille. Valmistele hedelmät ja toscataikina etukäteen ja gratinoi ennen tarjoilua. Sekä jäätelö että kermavaahto sopivat tämän yksinkertaisen, mutta ah, niin maukkaan jälkiruoan kera!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 pientä ananasta
Peite
- 2 pss mantelilastuja
- ½ dl kidesokeria
- 50 g voita
- 1 rkl kahvikermaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita peitteen ainekset kattilassa, hauduta kunnes voi on sulanut.
3. Halkaise ananas pituussuuntaan ja paloittele hedelmäliha.
4. Laita vuokaan ja levitä toscataikina päälle. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.