Tuoreananasta toscapeitteellä
Ihana talvijälkiruoka joka sopii lapsille ja aikuisille. Valmistele hedelmät ja toscataikina etukäteen ja gratinoi ennen tarjoilua. Sekä jäätelö että kermavaahto sopivat tämän yksinkertaisen, mutta ah, niin maukkaan jälkiruoan kera!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 pientä ananasta
Peite
- 2 pss mantelilastuja
- ½ dl kidesokeria
- 50 g voita
- 1 rkl kahvikermaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita peitteen ainekset kattilassa, hauduta kunnes voi on sulanut.
3. Halkaise ananas pituussuuntaan ja paloittele hedelmäliha.
4. Laita vuokaan ja levitä toscataikina päälle. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan