Tuore kasvispasta chorizolla ja fetajuustolla

Mausteinen chorizo sopii hyvin pastan kera. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva, värikäs ja vitamiinipitoinen ateria.

Neljälle

  • 4 annosta tuorepastaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 porkkana
  • 2 chorizoa
  • 100 g fetajuustoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Huuhdo ja kuori porkkana. Huuhdo kesäkurpitsa, halkaise se pituussuuntaan ja poista siemenet. Suikaloi porkkana ja kesäkurpitsa pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi. Laita chorizoviipaleet kylmälle paistinpannulle ja kuumenna liedellä. Paista makkara omassa rasvassaan. Kuutioi fetajuusto.

3. Laita porkkana- ja kesäkurpitsasuikaleet siivilään. Kaada pastan keitinvesi suikaleiden päälle. Valuta. Sekoita makkara ja feta pasta-vihannessekoitukseen juuri ennen tarjoilua. Mausta pippurilla ja suolalla. Koristele persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!