Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tuore kasvispasta chorizolla ja fetajuustolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mausteinen chorizo sopii hyvin pastan kera. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva, värikäs ja vitamiinipitoinen ateria.

Neljälle

  • 4 annosta tuorepastaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 porkkana
  • 2 chorizoa
  • 100 g fetajuustoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Huuhdo ja kuori porkkana. Huuhdo kesäkurpitsa, halkaise se pituussuuntaan ja poista siemenet. Suikaloi porkkana ja kesäkurpitsa pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi. Laita chorizoviipaleet kylmälle paistinpannulle ja kuumenna liedellä. Paista makkara omassa rasvassaan. Kuutioi fetajuusto.

3. Laita porkkana- ja kesäkurpitsasuikaleet siivilään. Kaada pastan keitinvesi suikaleiden päälle. Valuta. Sekoita makkara ja feta pasta-vihannessekoitukseen juuri ennen tarjoilua. Mausta pippurilla ja suolalla. Koristele persiljalla.

Lisää aiheesta:

Hunajainen broilerisalaattiHalloumijuustoa paahdettujen juuresten keraPastaa pinaatin ja fetajuuston keraVärikkäät fusillinitLämmintä kanasalaattia ja porkkanajogurttikastikettaPasta-pekoni-fetajuustomunakas
MakkarapastaLiharuokaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapasta
  • 08.05.202315:45
    Fenkoliruokia

    Harri Syrjäsen chorizo-fenkolipasta

  • 03.02.202312:38
    Lasagne

    Kari Aihisen lenkkimakkaralasagne

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Nakkeja ja vihreää pastaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Tuore kasvispasta chorizolla ja fetajuustolla

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Yrttipastaa ja salamia