Tumma suklaamousse

Syö tavallista tummaa levysuklaata arkipäivinä ja suo itsellesi oikein hienoa tummaa suklaata juhlajälkiruokaan. Silloin voit myös vaihtaa osan kahvista konjakkiin tai rommiin, ja maku nousee korkeuksiin.

Kymmenelle

  • 125 g tummaa suklaata
  • 3 munankeltuaista
  • 4 rkl vahvaa kahvia
  • 3 rkl tomusokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl suklaaströsseliä

Valmistusohje

1. Sulata suklaa vesihauteessa tuskin kiehuvan veden yllä tai vähäisellä teholla mikrossa. Anna jäähtyä hieman.

2. Sekoita joukkoon keltuaiset yksi kerrallaan, sekä tomusokeri ja kahvi. Vaahdota kerma kovaksi ja kääntele se suklaaseokseen.

3. Jaa mousse annos-foliovuokiin tai kauniisiin laseihin. Ripota pinnalle strösseliä.

Lisää samankaltaisia reseptejä

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja