Tuliset tortillat
Tulisen tabascon kanssa tarjottavat juustoiset tortillat sopivat kuuman ruoan ystäville.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 4 vehnätortillaa
- 100 g juustoa (cheddar)
- 1 prk (190 g) Saclà tomaatti & mozzarella -pastakastiketta
- 150 g mozzarellaa
- 20 vihreää oliivia
- tabascoa tarjoiluun
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Esilämmitä uuni kuumaksi, noin 225 asteeseen. Päällystä tortillat raastetulla juustolla sekä tomaatti & mozzarella -pastakastikkeella.
Lisää revitty mozzarella sekä oliivit ja laita uuniin (grillivastuksen alle). Paista kunnes juusto on sulanut.
Tarjoile lisänä tabascoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa