Tuliset tortillat
Tulisen tabascon kanssa tarjottavat juustoiset tortillat sopivat kuuman ruoan ystäville.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 4 vehnätortillaa
- 100 g juustoa (cheddar)
- 1 prk (190 g) Saclà tomaatti & mozzarella -pastakastiketta
- 150 g mozzarellaa
- 20 vihreää oliivia
- tabascoa tarjoiluun
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Esilämmitä uuni kuumaksi, noin 225 asteeseen. Päällystä tortillat raastetulla juustolla sekä tomaatti & mozzarella -pastakastikkeella.
Lisää revitty mozzarella sekä oliivit ja laita uuniin (grillivastuksen alle). Paista kunnes juusto on sulanut.
Tarjoile lisänä tabascoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta