Mainos
Mainos

Tony Paco oli aikoinaan ravintola Kanariansaarilla ja se oli erikoistunut grilliruokiin. Muuan tukholmalaiskokki sai tämän reseptin mukaansa, ja niin se oli pian myös tukholmalaisravintolan ruokalistalla. Nyt se on jo pohjoismainen klassikko.

Neljälle

  • 4 tournedospihviä à 125-150 g
  • suolaa ja valkopippuria
  • 4 viipaletta pekonia
  • 2 rkl voita

Tarjoiluun

  • lohkoperunoita
  • kastike valinnan mukaan
  • voissa paistettuja herkkusieniä

Koristeeksi

  • punainen ja vihreä chili
  • lehtipersiljaa

Lisäksi

  • puisia cocktailtikkuja

Valmistusohje

1. Valmistele haluamasi lisäkkeet, jotka haluat pihvien seuraksi.

2. Jauha valkopippuria lihan pintaan, kiedo pekoniviipale jokaisen pihvin ympärille ja kiinnitä tikulla. Sulata voi ja penslaa pihvit voisulalla.

3. Grillaa tai paista pihvejä 2-3 minuuttia puoleltaan. Mausta suolalla ja poista tikut ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.