Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tournedos Toni Pacon tapaan

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 tournedospihviä à 125-150 g
  • suolaa ja valkopippuria
  • 4 viipaletta pekonia
  • 2 rkl voita

Tarjoiluun

  • lohkoperunoita
  • kastike valinnan mukaan
  • voissa paistettuja herkkusieniä

Koristeeksi

  • punainen ja vihreä chili
  • lehtipersiljaa

Lisäksi

  • puisia cocktailtikkuja

Valmistusohje

1. Valmistele haluamasi lisäkkeet, jotka haluat pihvien seuraksi.

2. Jauha valkopippuria lihan pintaan, kiedo pekoniviipale jokaisen pihvin ympärille ja kiinnitä tikulla. Sulata voi ja penslaa pihvit voisulalla.

3. Grillaa tai paista pihvejä 2-3 minuuttia puoleltaan. Mausta suolalla ja poista tikut ennen tarjoilua.

Tony Paco oli aikoinaan ravintola Kanariansaarilla ja se oli erikoistunut grilliruokiin. Muuan tukholmalaiskokki sai tämän reseptin mukaansa, ja niin se oli pian myös tukholmalaisravintolan ruokalistalla. Nyt se on jo pohjoismainen klassikko.

Lisää aiheesta:

JanssoninkiusausRydbergin pihvi-pyttisRaakapihviä lisukkeillaPikarosvopaisti kymmenelleMerimiespihviKlassinen hampurilainen
TournedosToni RantalaPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Tournedos
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lihansyöjät: Tournedos

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Tournedos taikinakuoressa

  • 18.02.201300:00
    Toni Rantala

    Tournedos Toni Pacon tapaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porotournedos riistakastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Loistokas tournedos