Toscapäärynät sitruunan kera
Julkaistu
Tämä jälkiruoka onnistuu myös omenista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 isoa päärynää kuorittuina ja halkaistuina
- 1 pussi mantelilastuja
- ½ dl sokeria
- 50 g voita
- 1 rkl kahvikermaa
- 1 rkl vehnäjauhoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta päärynänpuolikkaat uunivuokaan. Purista päälle sitruunamehua ja ripottele kuoriraaste.
2. Sekoita loput ainekset kasarissa. Kuumenna seos ja sekoita, kunnes sokeri on sulanut. Levitä toscaseos päärynöiden pinnalle ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoile jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa