Tortillat vihanneksilla
Tortillat ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla drinkkinaposteltavana, tai kuten tässä, alkuruokana kasvisten kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 5 dl raastettua cheddarjuustoa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Tarjoiluun
- vihanneksia
Valmistusohje
1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.
2. Laita loput leivät päälle kanneksi ja paina kevyesti.
3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumassa pannussa. Leikkaa leivät 4 osaan ja tarjoile heti vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka