Tortillat vihanneksilla
Julkaistu
Tortillat ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla drinkkinaposteltavana, tai kuten tässä, alkuruokana kasvisten kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 5 dl raastettua cheddarjuustoa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Tarjoiluun
- vihanneksia
Valmistusohje
1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.
2. Laita loput leivät päälle kanneksi ja paina kevyesti.
3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumassa pannussa. Leikkaa leivät 4 osaan ja tarjoile heti vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti