Tortillat vihanneksilla

Tortillat ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla drinkkinaposteltavana, tai kuten tässä, alkuruokana kasvisten kera.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 5 dl raastettua cheddarjuustoa
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Tarjoiluun

  • vihanneksia

Valmistusohje

1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput leivät päälle kanneksi ja paina kevyesti.

3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumassa pannussa. Leikkaa leivät 4 osaan ja tarjoile heti vihannesten kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!