Tortellinit ricotta-pähkinäkastikkeessa

Tässä pastaohje, joka kuuluu ehdottomasti juuston rakastajien repertuaariin.Juustotäytteiset tortellinit yhdistettynä suussa sulavaan pähkinäiseen ricotta-juustokastikkeeseen vievät kielen mennessään. Kokonaisuuden kruunaa vielä hyöyryävän annoksen päälle ripoteltava parmesaanijuusto.

Neljälle

  • 500 g tuoreita juustotäytteisiä tortellineja
  • 250 g saksanpähkinöitä
  • 3 dl ruokakermaa
  • 3 dl vettä
  • 1 dl ricotta-juustoa
  • 1 kerä rosésalaattia
  • suolaa ja valkopippuria

Tarjoiluun

  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön. Pane saksanpähkinät uunipellille ja paahda uunissa 20 minuuttia, sekoittele muutaman kerran.

2. Kuumenna yhdessä ricotta ja kerma miedolla lämmöllä, kunnes ensimmäiset pulpahdukset näkyvät. Mausta suolalla ja pippurilla ja murskaa sekaan puolet pähkinöistä. Kääntele kastikkeeseen rosésalaatti.

3. Tarjoile juurikeitetty pasta kastikkeen kanssa. Ripottele päälle runsaasti parmesaania ja loput pähkinät.

Parhaat ruokaohjelmat