Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tortellinit ricotta-pähkinäkastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 500 g tuoreita juustotäytteisiä tortellineja
  • 250 g saksanpähkinöitä
  • 3 dl ruokakermaa
  • 3 dl vettä
  • 1 dl ricotta-juustoa
  • 1 kerä rosésalaattia
  • suolaa ja valkopippuria

Tarjoiluun

  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön. Pane saksanpähkinät uunipellille ja paahda uunissa 20 minuuttia, sekoittele muutaman kerran.

2. Kuumenna yhdessä ricotta ja kerma miedolla lämmöllä, kunnes ensimmäiset pulpahdukset näkyvät. Mausta suolalla ja pippurilla ja murskaa sekaan puolet pähkinöistä. Kääntele kastikkeeseen rosésalaatti.

3. Tarjoile juurikeitetty pasta kastikkeen kanssa. Ripottele päälle runsaasti parmesaania ja loput pähkinät.

Lisää aiheesta:

Lämmin vuohenjuustosalaattiPinaattia jogurtissaPastaa kanafileellä ja pestollaLämmin pastasalaattiValkosipuli-salamipastaaTortellinit basilika-pinaattikastikkeella
TortellinitPastat ja nuudelitKasvisruokaPääruoatKasvisruoka

Tässä pastaohje, joka kuuluu ehdottomasti juuston rakastajien repertuaariin.Juustotäytteiset tortellinit yhdistettynä suussa sulavaan pähkinäiseen ricotta-juustokastikkeeseen vievät kielen mennessään. Kokonaisuuden kruunaa vielä hyöyryävän annoksen päälle ripoteltava parmesaanijuusto.

Tuoreimmat aiheesta

Tortellinit
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Tortellini Pot-au-feu

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Tortellinit mausteisessa liemessä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Häränliemi, tortellinit ja vasikkafrikadellit

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Tortellinit ricotta-pähkinäkastikkeessa