Tortellinit mausteisessa liemessä
Julkaistu
Tässä on resepti kiireisille. Voiko ruoka enää yksinkertaisemmaksi tulla?
4 annosta
- 250 g lihatäytteisiä tortellinejä
- 1,3 l vasikkafondia
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- ½ chiliä hienonnettuna
- 1 pala tuoretta inkivääriä raasteena
- 70 g raastettua parmesaanijuustoa
- 1 nippu persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä vasikkafondia chilin, inkiväärin ja valkosipulin kanssa hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi pienisilmäisellä siivilällä ja kaada se sitten takaisin kattilaan.
2. Lisää joukkoon tortellinit ja keitä pehmeäksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa parmesaanin ja persiljasilpun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti