Tortellini Pot-au-feu
Niin helppoa ja samalla niin hyvää! Tässä ohjeessa keitto valmistetaan alusta alkaen itse. Jos haluat nopeammin valmistuvan ruoan, käytä valmista vihannessekoitusta ja grillattua broileria. Tarjoa lisukkeena leipää.
4 annosta
- 1 broileri
- 2 palsternakkaa
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 purjo
- 3 dl juustotäytteisiä tortellineja
- 2 laakerinlehteä
- 2 rkl suolaa
- 1 rkl sambal badjak -kastiketta
Valmistusohje
1. Jaa broileri neljään osaan. Kuori palsternakat ja halkaise ne pituussuunnassa. Poista puumainen keskiosa. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuori valkosipulinkynnet. Leikkaa purjosta sentin paksuisia paloja. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Pane broilerinpalat pataan ja lisää vettä sen verran, että palat peittyvät. Kiehauta ja poista pinnalle kertynyt vaahto. Lisää palsternakat, porkkana, valkosipulit, sipuli ja purjo. Hauduta kannen alla noin puoli tuntia, kunnes broileri tuntuu kypsältä.
3. Poista broilerinpalat liemestä. Lisää tortellinit ja anna kiehua 15 minuuttia. Irrota broilerinpaloista luut ja pane lihat takaisin pataan pastan seuraksi. Tarkista maku. Tarjoa isoilta syviltä lautasilta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti