Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tortellini Pot-au-feu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmistusohje

1. Jaa broileri neljään osaan. Kuori palsternakat ja halkaise ne pituussuunnassa. Poista puumainen keskiosa. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuori valkosipulinkynnet. Leikkaa purjosta sentin paksuisia paloja. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Pane broilerinpalat pataan ja lisää vettä sen verran, että palat peittyvät. Kiehauta ja poista pinnalle kertynyt vaahto. Lisää palsternakat, porkkana, valkosipulit, sipuli ja purjo. Hauduta kannen alla noin puoli tuntia, kunnes broileri tuntuu kypsältä.

3. Poista broilerinpalat liemestä. Lisää tortellinit ja anna kiehua 15 minuuttia. Irrota broilerinpaloista luut ja pane lihat takaisin pataan pastan seuraksi. Tarkista maku. Tarjoa isoilta syviltä lautasilta.

Niin helppoa ja samalla niin hyvää! Tässä ohjeessa keitto valmistetaan alusta alkaen itse. Jos haluat nopeammin valmistuvan ruoan, käytä valmista vihannessekoitusta ja grillattua broileria. Tarjoa lisukkeena leipää.

Lisää aiheesta:

Broileri-pot-au-feuPollo Don CorleoneKalabrialainen lampaanpaistiLammasmureketta ja munakoisoaKanakeitto wakame-levän keraLiha-kesäkurpitsapata
TortellinitPastat ja nuudelitPääruoatKanaruoka

4 annosta

  • 1 broileri
  • 2 palsternakkaa
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 purjo
  • 3 dl juustotäytteisiä tortellineja
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 rkl suolaa
  • 1 rkl sambal badjak -kastiketta

Tuoreimmat aiheesta

Tortellinit
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Tortellini Pot-au-feu

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Tortellinit mausteisessa liemessä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Häränliemi, tortellinit ja vasikkafrikadellit

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Tortellinit ricotta-pähkinäkastikkeessa