Tomaattisalsaa lastujen kera

Tämä on täydellistä naposteltavaa drinkin kanssa ennen päivällistä.

Neljälle

  • 10 cm purjoa
  • 1 kypsä päärynä
  • 1 vihreä chili
  • 2 tl puristettua sitruunamehua
  • 2 maustemittaa suolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria

Tarjoiluun

  • bataattilastuja
  • maissilastuja

Valmistusohje

1. Kuutioi tomaatit aika karkeasti, hienonna purjo. Halkaise chili pituussuuntaan ja poista siemenet, hienonna hedelmäliha. Poista päärynästä siemenkota ja hienonna hedelmäliha.

2. Sekoita tomaatti, purjo, päärynä ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla, laita kylmään tarjoiluun asti.

3. Tarjoile salsa bataatti- ja maissilastujen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!