Tomaattisalsaa lastujen kera
Tämä on täydellistä naposteltavaa drinkin kanssa ennen päivällistä.
Neljälle
- 10 cm purjoa
- 1 kypsä päärynä
- 1 vihreä chili
- 2 tl puristettua sitruunamehua
- 2 maustemittaa suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
Tarjoiluun
- bataattilastuja
- maissilastuja
Valmistusohje
1. Kuutioi tomaatit aika karkeasti, hienonna purjo. Halkaise chili pituussuuntaan ja poista siemenet, hienonna hedelmäliha. Poista päärynästä siemenkota ja hienonna hedelmäliha.
2. Sekoita tomaatti, purjo, päärynä ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla, laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Tarjoile salsa bataatti- ja maissilastujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan