Tomaattisalsaa lastujen kera
Tämä on täydellistä naposteltavaa drinkin kanssa ennen päivällistä.
Neljälle
- 10 cm purjoa
- 1 kypsä päärynä
- 1 vihreä chili
- 2 tl puristettua sitruunamehua
- 2 maustemittaa suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
Tarjoiluun
- bataattilastuja
- maissilastuja
Valmistusohje
1. Kuutioi tomaatit aika karkeasti, hienonna purjo. Halkaise chili pituussuuntaan ja poista siemenet, hienonna hedelmäliha. Poista päärynästä siemenkota ja hienonna hedelmäliha.
2. Sekoita tomaatti, purjo, päärynä ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla, laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Tarjoile salsa bataatti- ja maissilastujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka