Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tomaattinen sahrami-kalapata

8:05Antto Melasniemen kalapata
Julkaistu 25.04.2014 11:58

Tomaattinen kalapata on hyvää arkiruokaa. 22.4.2014. Tällä viikolla Makuja-osiossa kokkaa Antto Melasniemi.

Ainekset neljälle

  • 1 purkki hyvää tomaattimurskaa
  • 4 isoa kypsää tomaattia
  • 1 shalottisipuli
  • 1 valkosipuli
  • 100 grammaa pinaattia
  • 1/2 fenkoli
  • hieman mietoa chiliä
  • 1 aniksen siemen
  • 8 fenkolin siementä
  • hyppysellinen sahramia
  • lehtipersiljaa
  • tilkka valkoviiniä
  • 1/2 kiloa Sinisimpukoita
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 400 grammaa vaaleaa kiinteälihaista kalafilettä, esim kuhaa tai haukea.

Valmistusohje

Pilko sipulit ja chili. Kuullota tilkassa öljyä,

Lisää tomaatttimurska ja puolitetut tomaatit

lisää mausteet ja tilkka valkoviiniä.

keitä noin 20 minuuttia

Lisää hienoksi pilkottu fenkoli, kala ja kokonaiset simpukat.

keitä noin 3 minuuttia kunnes kala on kypsää ja simpukat auenneet. Poista auekeamattomat simpukat.

Mausta suolalla ja lisää pinaati sekä pilkottu lehtipersilja,

Tarjoa.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Merimiehen mummon kalakeitto – Minna Kuukan resepti Merirapuja ja chorizomakkaraaKalkkunapataHelppo bouillabaisseMaukas kalapataKalapullapata
KalapataMakujaAjankohtaistaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapata
  • 14.09.202412:00
    Kala

    Kotikeittiömestarit: Ranskalainen kalapata Teresa Välimäen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Ruijanpallasta ja kaprisvinegretillä maustettua purjosipulia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ruohosipulilla maustettu kalapata

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kala-vihannespata

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kala-sitruspata