Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Riisiä ja Kanaa ja kasviksia kiinalaisittain, Erikan resepti

mtv
Julkaistu 18.02.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden toisen jakson resepti.

Ainekset

  • 2 kanankoipireittä
  • 1 Keltainen paprika
  • 2 porkkanaa
  • 1 keltasipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 chiliä
  • riisiviinietikkaa
  • soijakastiketta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl korianteria
  • Oliiviöljyä paistamiseen
  • maissijauhoja

Valmistusohje

Irrota koipireidestä lihat marinoitumaan. Marinadiin loraus soijakastiketta ja riisiviinietikkaa, sekä ruokalusikallinen maissijauhoja. Valmista liemi kastikkeeseen.

Kananluut kattilaan, pilko sekaan sipulia, paprikaa, porkkanaa, valkosipulia, inkivääriä ja chiliä. Lisää ½ litraa vettä. Keitä lientä puoli tuntia. Siivilöi liemi ja lisää soijakastiketta ja riisiviinietikkaa oman maun mukaan. 

Pilko porkkana, paprika, sipuli, pari valkosipulin kynttä ja pieni määrä inkivääriä. Paista pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää lopuksi ruokalusikallinen riisiviinietikkaa ja soijakastiketta.

Huuhtele riisi. lisää riisi kiehuvaan veteen. Keitä kypsäksi.Kokoa annos!

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Raparperisalsaa, pikkelöityä punakaali-porkkanasalaattia tortillan sisällä, Erikan reseptiMasterChef: Thaimaalainen lohikatkarapukeitto – Kristiinan reseptiMasterChef: Kalmaria ja Sitruunarisottoa – Saijan reseptiHarri Syrjäsen gulassikeittoKikhernecurry riisin ja jogurtin keraItämainen broilerikastike
MasterChef-reseptitMasterChefPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti