Mainos
Mainos

Makuja-kokki Henri Alén valmistaa maukkaan ja helppovalmisteisen pastan. Pekoni ja punaviini antavat pastalle ytyä ja tomaatti ja rosmariini pirteyttä.

400 g spaghettia tai tagliatellea

4 siivua pekonia

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 rasia herkkusieniä

1,5 dl punaviiniä

1 purkki tomaattimurskaa

2 tl hienonnettua rosmariinia

3 rkl oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

1 dl parmesan-raastetta

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Siivuta herkkusienet. Kuullota ainekset hienonnetun pekonin kanssa kattilassa.

Kun raaka-aineet ovat ruskistuneet hieman lisää mukaan punaviini ja anna kiehahtaa kunnolla. Lisää mukaan tomaattimurska ja rosmariinit.

Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Hauduta noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä ja tarjoile keitetyn pastan ja raastetun parmesanin kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.