Julkaistu
Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan maidoton resepti sopii osalle ruoka-allergikoistakin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 300 g pehmeää tofua
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 1 tl Himalajan kristallisuolaa
- 1 ruukku ruohosipulia
- 2 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
Pane blenderin kannuun tai kulhoon tofu, oliiviöljy, kristallisuola, hienonnettu suohosipuli ja murskatut valkosipulinkynnet,. Sekoita kuohkeaksi blenderissä tai sauvasekoittimella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!