Julkaistu
Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan maidoton resepti sopii osalle ruoka-allergikoistakin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 300 g pehmeää tofua
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 1 tl Himalajan kristallisuolaa
- 1 ruukku ruohosipulia
- 2 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
Pane blenderin kannuun tai kulhoon tofu, oliiviöljy, kristallisuola, hienonnettu suohosipuli ja murskatut valkosipulinkynnet,. Sekoita kuohkeaksi blenderissä tai sauvasekoittimella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.