Tofulevite

Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan maidoton resepti sopii osalle ruoka-allergikoistakin.

Ainekset

  • 300 g pehmeää tofua
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 tl Himalajan kristallisuolaa
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Pane blenderin kannuun tai kulhoon tofu, oliiviöljy, kristallisuola, hienonnettu suohosipuli ja murskatut valkosipulinkynnet,. Sekoita kuohkeaksi blenderissä tai sauvasekoittimella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja