Tofu-riisipastakeitto

Hellapoliisin tofu-riisipastakeitto sopii loistavasti lounaalle.

2 annosta

  • 1 l vettä
  • 1 ½ kasvisliemikuutiota
  • 125 g riisipastaa+ vettä liotukseen
  • tilkka öljyä
  • 200 g marinoitua tofua
  • pieni pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1–2 sipulia ohuina viipaleina
  • 2-4 rkl kuivattua merilevää

Valmistusohje

Laita vesi ja liemikuutiot kattilaan. Kiehauta. Laita riisipasta kulhoon ja laske päälle vettä sen verran, että ne peittyvät reilusti. Kuumenna öljy pannulla ja kuutioi tofu. Laita tofu kuumalle pannulle. Lisää hienonnettua chiliä ja valkosipulia. Paista käännellen, kunnes tofu on kauniin värinen. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi tai renkaiksi. Valuta riisipasta ja kasta se kiehuvan kuumaan kasvisliemeen. Jaa pasta syvien annoskulhojen pohjalle. Kaada päälle kasvisliemi ja ripottele pinnalle merilevä, tofukuutiot ja sipuliviipaleet tai –renkaat. Tarjoa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja