Toast skagen jokiravuista

Nämä herkulliset leivät sopivat täydellisesti elokuun rapujuhliin. Kokeile reseptiä!

Ainekset

  • 400 g kuorittuja jokirapuja
  • 2 dl maustamatonta majoneesia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 lime puristettuna
  • runsaasti silputtua ruohosipulia ja tilliä
  • vaaleaa paahtoleipää
  • 100 g muikun tai siian mätiä

Valmistusohje

Kuori ravut ja poista pyrstöistä suoli. Sekoita majoneesiin sinappi, limemehu, ruohosipuli, tilli, mustapippuria ja tarkista suola.

Paahda paahtoleivät paistinpannulla voissa. Nostele leivät lautasille, päälle jokirapuja ja mätilusikallinen. Koristele vielä tillinoksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.