Toast skagen jokiravuista

Nämä herkulliset leivät sopivat täydellisesti elokuun rapujuhliin. Kokeile reseptiä!

Ainekset

  • 400 g kuorittuja jokirapuja
  • 2 dl maustamatonta majoneesia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 lime puristettuna
  • runsaasti silputtua ruohosipulia ja tilliä
  • vaaleaa paahtoleipää
  • 100 g muikun tai siian mätiä

Valmistusohje

Kuori ravut ja poista pyrstöistä suoli. Sekoita majoneesiin sinappi, limemehu, ruohosipuli, tilli, mustapippuria ja tarkista suola.

Paahda paahtoleivät paistinpannulla voissa. Nostele leivät lautasille, päälle jokirapuja ja mätilusikallinen. Koristele vielä tillinoksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja