Timjamilihapullat
Julkaistu
Paistatko yleensä kerralla paljon lihapullia? Kuumenna uuni silloin 150 asteeseen, ruskista nopeasti pyöryköille paistopinta pannulla ja siirrä ne jälkipaistumaan uuniin 10-15 minuutiksi.
Neljälle
- 500-600 g sikanautajauhelihaa
- 1 muna
- 3/4 dl korppujauhoa
- 1,5 dl vettä
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl timjamia
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha ja muna. Turvota korppujauhoa vedessä hetki ja sekoita sitten jauhelihaan.
2. Raasta porkkana ja sipuli ja lisää ne sekä muut ainekset jauhelihaan ja sekoita.
3. Muotoile pieniä pyöreitä lihapullia. Paista erissä pannulla voissa keskilämmöllä. Ravista pannua silloin tällöin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti