Texmex-pastaa
Tämä on täydellinen ruoka niin pienille kuin isoillekin lapsille. Pastaa ja texmexiä samassa annoksessa - voisiko enää parempaa saada?
4 annosta
- 400 g pastaa
- 200 g naudan jauhelihaa
- 1 hienonnettu sipuli
- 1 paloiteltu punainen paprika
- 1 paloiteltu vihreä paprika
- 1 purkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 3 dl lihalientä
- 1 pussi tacomausteseosta
- 1 rkl voita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kuori ja hienonna sipuli, paloittele paprikat. Kuullota jauheliha sipulin ja tacomausteseoksen kanssa. Lisää lihaliemi, valkoiset pavut, paprika, suola ja pippuri ja keitä hiljalleen 15 minuuttia.
3. Sekoita texmex-kastike vastakeitettyyn pastaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria