Texmex-pastaa
Tämä on täydellinen ruoka niin pienille kuin isoillekin lapsille. Pastaa ja texmexiä samassa annoksessa - voisiko enää parempaa saada?
4 annosta
- 400 g pastaa
- 200 g naudan jauhelihaa
- 1 hienonnettu sipuli
- 1 paloiteltu punainen paprika
- 1 paloiteltu vihreä paprika
- 1 purkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 3 dl lihalientä
- 1 pussi tacomausteseosta
- 1 rkl voita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kuori ja hienonna sipuli, paloittele paprikat. Kuullota jauheliha sipulin ja tacomausteseoksen kanssa. Lisää lihaliemi, valkoiset pavut, paprika, suola ja pippuri ja keitä hiljalleen 15 minuuttia.
3. Sekoita texmex-kastike vastakeitettyyn pastaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa