Teeleipä latva-artisokkasalaatilla
Julkaistu
Tarjoile itsellesi kasvisvoileipä, kun haluat syödä jotakin yksinkertaista.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Yhdelle
- 1 teeleipä
- voita leivän päälle
Latva-artisokkasalaatti
- 2 latva-artisokanpohjaa (säilyke)
- 1 maustemitta valkoviinietikkaa
- 2 tl oliiviöljyä
- 1 maustemitta suolaa
- 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi
- 5 palaa aurinkokuivattua tomaattia
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Suikaloi latva-artisokanpohjat ja sekoita suikaleisiin viinietikka, öljy, suola ja pippuri.
2. Kuori valkosipulinkynnet ja viipaloi ne. Suikaloit tomaatit ohuesti. Lisää valkosipuli ja tomaatti latva-artisokkaseokseen.
3. Levitä teeleivälle voita ja asettele päälle artisokkasalaattia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti