Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt vasikankääryleet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kinkku-paprikatäyte piristää mukavasti miedon makuista vasikanlihaa. Tarjoa lisänä pastaa ja salaattia.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • 8 ohutta vasikan sisäpaistiviipaletta
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl voita
  • 2 dl hienonnettua sipulia
  • 2 rkl korppujauhoja
  • 100 g savukinkkua
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2½ dl lihalientä
  • 50 g voita
  • 1 tl paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna kinkku. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa kauniin kullanruskeaksi. Lisää korppujauhot, hienonnettu kinkku ja tomaattipyree. Sekoita hyvin. Mausta paistinviipaleet suolalla ja pippurilla. Pane kullekin viipaleelle ruokalusikallinen täytettä. Kääri viipaleet rullalle ja kiinnitä ne hammastikulla. Kuumenna pannulla puolet voista ja ruskista kääryleet kauttaaltaan.

2. Pane loput täytteet uuninkestävään, kannelliseen vuokaan. Ripottele päälle jauhot, sekoita ja lisää lihaliemi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kääryleet kastikkeeseen.

3. Jaa jäljelle jäänyt voi pieniksi nokareiksi kääryleiden päälle. Ripottele pinnalle paprikajauhetta. Kypsennä uunin alatasolla 45 minuuttia. Valele käärylettä tarvittaessa lihaliemellä.

Lisää aiheesta:

Kotitekoinen maksapateeKääryleet tomaattikastikkeessaUunimureke pekonin ja sienten keraIsoäidin porsaskääryleetTäytetyt sianlihakääryleetVoitaikinassa kypsennetty porsaanfilee
VasikanpaistiKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Vasikanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maijan Vitello tonnato

  • 18.02.201300:00
    Lammasta

    Perinteinen tilliliha

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Vasikanpaistia tonnikalalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Vitello tonnato – italialainen vasikanpaisti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt vasikankääryleet