Täytetyt sveitsinleikkeet tomaattikastikkeella
Maukas tomaattikastike tekee sveitsinleikkeestä hieman italialaisemman – tarjoile mielellään pastan kera.
Neljälle
- 8 ohutta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa)
- 4 ohutta viipaletta parmankinkkua
- 4 viipaletta juustoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- voita, öljyä
Tomaattikastike
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- muutama tippa tabascoa
Valmistusohje
1. Nuiji lihat, laita neljälle leikkeelle parmankinkku- ja juustoviipaleet, peitä toisilla neljällä leikkeellä.
2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella, kääntele leikkeet siinä.
3. Kääntele leikkeet sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä 10-15 minuuttia.
4. Keitä tomaattikastikkeen ainekset kunnes seos sakenee.
5. Paista leikkeet keskilämmöllä kullanruskeiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti