Täytetyt sveitsinleikkeet tomaattikastikkeella
Julkaistu
Maukas tomaattikastike tekee sveitsinleikkeestä hieman italialaisemman – tarjoile mielellään pastan kera.
Neljälle
- 8 ohutta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa)
- 4 ohutta viipaletta parmankinkkua
- 4 viipaletta juustoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- voita, öljyä
Tomaattikastike
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- muutama tippa tabascoa
Valmistusohje
1. Nuiji lihat, laita neljälle leikkeelle parmankinkku- ja juustoviipaleet, peitä toisilla neljällä leikkeellä.
2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella, kääntele leikkeet siinä.
3. Kääntele leikkeet sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä 10-15 minuuttia.
4. Keitä tomaattikastikkeen ainekset kunnes seos sakenee.
5. Paista leikkeet keskilämmöllä kullanruskeiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike