Täytetyt munakoisorullat
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5662388/landscape16_9/515/290/87d54367e8524945033be54cc1df8601/fy/902524-1826.jpg)
Tämä on herkullinen kasvispääruoka, jonka voit tarjoilla maukkaan kastikkeen, vaikkapa tomaattikastikkeen, kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 2 munakoisoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- oliiviöljyä
- 1 pkt halloumia
- 10 aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyssä
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- ½ dl tuoretta, raastettua parmesaania
- ½ dl juustoraastetta, joka sulaa hyvin
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Viipaloi munakoisot ½ cm paksuisiksi siivuiksi ja ripottele niille suolaa. Anna levätä 10 minuuttia, huuhdo viipaleet ja kuivaa ne.
2. Penslaa viipaleet oliiviöljyllä. Kuumenna grillipannu ja grillaa munakoisoja muutama minuutti molemmin puolin, niin että ne pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Paloittele halloumi ja laita pala jokaiselle munakoisoviipaleelle. Laita päälle aurinkokuivattu tomaatti ja muutama basilikanlehti, kääri rullalle.
3. Laita rullat voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle parmesaania ja juustoraastetta. Gratinoi uunissa n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka