Täytetyt munakoisorullat
Tämä on herkullinen kasvispääruoka, jonka voit tarjoilla maukkaan kastikkeen, vaikkapa tomaattikastikkeen, kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 2 munakoisoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- oliiviöljyä
- 1 pkt halloumia
- 10 aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyssä
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- ½ dl tuoretta, raastettua parmesaania
- ½ dl juustoraastetta, joka sulaa hyvin
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Viipaloi munakoisot ½ cm paksuisiksi siivuiksi ja ripottele niille suolaa. Anna levätä 10 minuuttia, huuhdo viipaleet ja kuivaa ne.
2. Penslaa viipaleet oliiviöljyllä. Kuumenna grillipannu ja grillaa munakoisoja muutama minuutti molemmin puolin, niin että ne pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Paloittele halloumi ja laita pala jokaiselle munakoisoviipaleelle. Laita päälle aurinkokuivattu tomaatti ja muutama basilikanlehti, kääri rullalle.
3. Laita rullat voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle parmesaania ja juustoraastetta. Gratinoi uunissa n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan