Täytetyt makkarat
Julkaistu
Juhlavaa arkiruokaa, jota koko perhe yleensä arvostaa. Muhennetut perunat tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.
Neljälle
- 5-6 makkaraa
- sinappia
- 1 pkt pekonia
- 100 g juustoa
Lisukkeeksi
- perunamuusia ruohosipulilla
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa makkaroihin viillot pituussuuntaan, täytä sinapilla ja juustotangoilla.
2. Kääri makkarat pekoniviipaleisiin ja laita vadille. Paista uunin keskitasolla kunnes juusto on sulanut ja pekoni kauniin väristä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta