Täytetyt makkarat

Juhlavaa arkiruokaa, jota koko perhe yleensä arvostaa. Muhennetut perunat tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.

Neljälle

  • 5-6 makkaraa
  • sinappia
  • 1 pkt pekonia
  • 100 g juustoa

Lisukkeeksi

  • perunamuusia ruohosipulilla

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa makkaroihin viillot pituussuuntaan, täytä sinapilla ja juustotangoilla.

2. Kääri makkarat pekoniviipaleisiin ja laita vadille. Paista uunin keskitasolla kunnes juusto on sulanut ja pekoni kauniin väristä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!