Täytetyt makkarat
Juhlavaa arkiruokaa, jota koko perhe yleensä arvostaa. Muhennetut perunat tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.
Neljälle
- 5-6 makkaraa
- sinappia
- 1 pkt pekonia
- 100 g juustoa
Lisukkeeksi
- perunamuusia ruohosipulilla
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa makkaroihin viillot pituussuuntaan, täytä sinapilla ja juustotangoilla.
2. Kääri makkarat pekoniviipaleisiin ja laita vadille. Paista uunin keskitasolla kunnes juusto on sulanut ja pekoni kauniin väristä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan