Täytetyt makkarat
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5673492/landscape16_9/515/290/aff86110c4c8bcb24e0841329fe95a4a/Go/934093-5353.jpg)
Julkaistu
Juhlavaa arkiruokaa, jota koko perhe yleensä arvostaa. Muhennetut perunat tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.
Neljälle
- 5-6 makkaraa
- sinappia
- 1 pkt pekonia
- 100 g juustoa
Lisukkeeksi
- perunamuusia ruohosipulilla
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa makkaroihin viillot pituussuuntaan, täytä sinapilla ja juustotangoilla.
2. Kääri makkarat pekoniviipaleisiin ja laita vadille. Paista uunin keskitasolla kunnes juusto on sulanut ja pekoni kauniin väristä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka