Täytetyt jauhelihapihvit
Julkaistu
Mausteinen täyte on todella hyvää. Voit käyttää samaa täytettä myös lehtipihveihin.
Neljälle
- 600 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- 2 rkl vehnäjauhoa
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 1 pieni rasia anjovisfileitä hienonnettuna
- 2 pientä sipulia silputtuna
- 2 rkl kaprista
- 2 tl dijonsinappia
- munankeltuainen
Lisäksi
- raastettua porkkanaa ja retiisiä
Valmistusohje
1. Sekoita mureketaikina ja muotoile 8 samankokoista pihviä, taputtele ne ohuiksi.
2. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se neljälle pihville. Peitä toisilla pihveillä ja painele reunat yhteen.
3. Paista pihvejä hitaasti miedolla lämmöllä 7-8 minuuttia kummaltakin puolelta, tai ruskista ne nopeasti ja jälkikypsytä uunissa.
4. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä porkkana- ja retiisiraasteen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa