Täytetyt jauhelihapihvit
Mausteinen täyte on todella hyvää. Voit käyttää samaa täytettä myös lehtipihveihin.
Neljälle
- 600 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- 2 rkl vehnäjauhoa
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 1 pieni rasia anjovisfileitä hienonnettuna
- 2 pientä sipulia silputtuna
- 2 rkl kaprista
- 2 tl dijonsinappia
- munankeltuainen
Lisäksi
- raastettua porkkanaa ja retiisiä
Valmistusohje
1. Sekoita mureketaikina ja muotoile 8 samankokoista pihviä, taputtele ne ohuiksi.
2. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se neljälle pihville. Peitä toisilla pihveillä ja painele reunat yhteen.
3. Paista pihvejä hitaasti miedolla lämmöllä 7-8 minuuttia kummaltakin puolelta, tai ruskista ne nopeasti ja jälkikypsytä uunissa.
4. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä porkkana- ja retiisiraasteen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa