Täytetyt jauhelihapihvit

Mausteinen täyte on todella hyvää. Voit käyttää samaa täytettä myös lehtipihveihin.

Neljälle

  • 600 g sikajauhelihaa
  • 1 muna
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 1 pieni rasia anjovisfileitä hienonnettuna
  • 2 pientä sipulia silputtuna
  • 2 rkl kaprista
  • 2 tl dijonsinappia
  • munankeltuainen

Lisäksi

  • raastettua porkkanaa ja retiisiä

Valmistusohje

1. Sekoita mureketaikina ja muotoile 8 samankokoista pihviä, taputtele ne ohuiksi.

2. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se neljälle pihville. Peitä toisilla pihveillä ja painele reunat yhteen.

3. Paista pihvejä hitaasti miedolla lämmöllä 7-8 minuuttia kummaltakin puolelta, tai ruskista ne nopeasti ja jälkikypsytä uunissa.

4. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä porkkana- ja retiisiraasteen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!