Täytetty sveitsinleike
Julkaistu
Klassikko, josta tulee niin maukasta liha-kinkku-juustotäytteellä – ja tästä tulee kylläiseksi. Vihersalaatti riittää lisukkeeksi.
Neljälle
- 8 ohutta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa)
- 4 ohutta viipaletta parmankinkkua
- 4 viipaletta juustoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- 2 rkl voita, öljyä
Valmistusohje
1. Nuiji lihat, laita neljälle leikkeelle parmankinkku- ja juustoviipaleet, peitä toisilla neljällä leikkeellä.
2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella, kääntele leikkeet siinä.
3. Kääntele leikkeet sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.
4. Paista leikkeet hitaasti kypsiksi voissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti