Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tattipolenta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä Tattipolenta-resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 1.1.2009.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 300 g polenta jauhoja
  • 1,5 l kasvislientä
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 dl Parmesan juusto raastetta
  • Suolaa, valkopippuria
  • 250 g tatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 1 oksa rosmariinia

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi tai liemi ja lisää polentajauho.

2. Alenna hellan lämpötilaa ja sekoita hiljakseen niin että ryynit sekoittuvat liemeen tasaisesti, ilman paakkuja. Sekoita aina silloin tällöin keittämisen aikana.

3. Noudata keittäessä polentajauhon valmistajan antamaa keittoaikaa. Parhaita polentajauhoja tulee keittää vähintään tunti mutta 90-120 minuuttia.

4. Leikkaa tatin kannat kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla rosmariinin oksan kanssa, oliiviöljyssä.

5. Viimeistele polenta parmesanjuustolla ja voi nokareella. Mausta sitruunanmehulla ja suolalla.

Tarjoillessa kaada paistetut tatit polentan päälle.

Lisää aiheesta:

Polentaa paistetun parsan ja peston keraPehmeää polentaa, korvasieniä ja karamellisoitua sipuliaSyksyinen sieni-pastasalaattiValkosipuli-salamipastaaSienet smetanan keraPolentapurilaiset
PolentaKananmunatonKasvisruokaSienisatoPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Polenta
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Maissimuhennosta ja vihanneksia

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Polentaa paistetun parsan ja peston kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillattua polentaa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pehmeää polentaa, korvasieniä ja karamellisoitua sipulia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tattipolenta