Tartarpihvi

Tartarpihvi on eräänlainen raakapihvi, joka valmistetaan jauhetusta häränlihasta. Tässä versiossa liha hakataan ohueksi pihviksi ja tarjoillaan muikunmädin kera. Koska liha syödään raakana, se kannattaa pakastaa noin vuorokaudeksi.

4 annosta

  • 4 häränfileeviipaletta, à 75 g
  • 4 paahtoleipäviipaletta
  • voita
  • 1 punasipuli
  • 4 rkl muikunmätiä
  • 4 munankeltuaista
  • nippu ruohosipulia
  • valkopippuria

Valmistusohje

1. Hakkaa häränfileepihvit kahden muovikelmun välissä niin ohuiksi, että näet melkein niiden läpi. Hienonna punasipuli. Paista leipäviipaleet voissa kauniin värisiksi.

2. Pane leivät lautasille ja lihaviipaleet leipien päälle. Asettele muikunmätiä lihaviipaleiden keskelle ja ripottele ympärille hienonnettua sipulia. Tee mätikekoon kuoppa ja kaada munankeltuainen kuoppaan. Koristele ruohosipulinvarsilla. Rouhi myllyllä pinnalle muutama kierros valkopippuria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja