Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tartarpihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 4 häränfileeviipaletta, à 75 g
  • 4 paahtoleipäviipaletta
  • voita
  • 1 punasipuli
  • 4 rkl muikunmätiä
  • 4 munankeltuaista
  • nippu ruohosipulia
  • valkopippuria

Valmistusohje

1. Hakkaa häränfileepihvit kahden muovikelmun välissä niin ohuiksi, että näet melkein niiden läpi. Hienonna punasipuli. Paista leipäviipaleet voissa kauniin värisiksi.

2. Pane leivät lautasille ja lihaviipaleet leipien päälle. Asettele muikunmätiä lihaviipaleiden keskelle ja ripottele ympärille hienonnettua sipulia. Tee mätikekoon kuoppa ja kaada munankeltuainen kuoppaan. Koristele ruohosipulinvarsilla. Rouhi myllyllä pinnalle muutama kierros valkopippuria.

Tartarpihvi on eräänlainen raakapihvi, joka valmistetaan jauhetusta häränlihasta. Tässä versiossa liha hakataan ohueksi pihviksi ja tarjoillaan muikunmädin kera. Koska liha syödään raakana, se kannattaa pakastaa noin vuorokaudeksi.

Lisää aiheesta:

LammasjauhelihapihvitEksoottinen porsaanfileePorsaan- ja häränfileekääryleet juurespaistoksen keraMyskihärkätartarRaakapihviä lisukkeillaPekoniin käärittyä turskaa pestoperunoiden kera
TartarPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Tartar
  • 7.5.14:24
    Liha

    Pasi ja Sami Kurosen naudanlihatartar

  • 24.01.202007:48
    Blinit

    Blinit Mikko Kaukosen tapaan – helppo blinitaikina ja peuratartar

  • 07.01.201614:16
    Poronpaisti

    Porotartar à la Sasu Laukkonen

  • 18.02.201300:00
    Kevään juhlat

    Siikatartar

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalatartar