Tapenadeleivät
Julkaistu
Herkullinen pieni tapas! Kokeile tapenadeleipiä.
Ainekset
- 6 paahtoleipää
Tapenade
- 150 g mustia oliiveja
- 8 kpl anjovisfileitä/sardiineja
- ½ dl kapriksia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1-1 ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Paahda leivät ja ota muotilla haluamasi mallisia leipiä ja päällystä tahnalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan