Tapenadekurkut dijonsinapilla

Suolaista ja maukasta drinkkinaposteltavaa. Voit ostaa valmista tapenadea kaupasta, jos sinulla on kiire.

1 satsiin

  • 1 iso lavakurkku

Tapenade

  • 2 valkosipulinkynttä
  • noin 10 sardellia
  • 2 rkl kapriksia
  • noin 250 g mustia, kivettömiä oliiveja
  • 1 maustemitta timjamia
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Sekoita tapenade monitoimikoneessa, lisää öljy vähän kerrallaan kunnes saat sopivan paksun seoksen. Mausta.

2. Halkaise kurkku pituussuuntaan ja poista siemenet. Laita tapenade täytteeksi. Paloittele sopivan kokoisiksi suupaloiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja