Tapenadekurkut dijonsinapilla
Julkaistu
Suolaista ja maukasta drinkkinaposteltavaa. Voit ostaa valmista tapenadea kaupasta, jos sinulla on kiire.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
1 satsiin
- 1 iso lavakurkku
Tapenade
- 2 valkosipulinkynttä
- noin 10 sardellia
- 2 rkl kapriksia
- noin 250 g mustia, kivettömiä oliiveja
- 1 maustemitta timjamia
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita tapenade monitoimikoneessa, lisää öljy vähän kerrallaan kunnes saat sopivan paksun seoksen. Mausta.
2. Halkaise kurkku pituussuuntaan ja poista siemenet. Laita tapenade täytteeksi. Paloittele sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka