Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tanskalainen paahtopaistivoileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä maukas voileipä vie takuulla nälän.

Yhdelle

  • 1 viipale tummaa ruisleipää
  • voita
  • 2 viipaletta paahtopaistia
  • ½ keltasipuli, viipaleina
  • 1 hyppysellinen sokeria

Remouladekastike

  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl ranskankermaa
  • currya maun mukaan
  • 1 rkl kurkkurelissiä

Valmistusohje

1. Sekoita kastike ja mausta. Paista sipuliviipaleet voissa pannulla, ripottele päälle hieman sokeria.

2. Voitele leipä, laita päälle paahtopaisti ja lusikoi päälle kastike. Koristele sipulirenkailla.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä