Tandoorimarinoitu kana ja tagliatelle

Ihania intialaisia makuja yksinkertaisella tavalla. Laske, että broilerin marinointi kestää tunnin. Anna minttujogurtin maustua samanaikaisesti.

Neljälle

  • 500 g tuoretta tagliatellea
  • 4 broilerinfileetä à 150 g
  • 1 pussi tandoorimausteita
  • 3 dl kermaviiliä
  • 25 g voita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Minttujogurtti

  • 1 sitruuna
  • 1 nippu tuoretta minttua
  • 2 dl ruokajogurttia
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita tandoorimausteet kermaviiliin. Marinoi fileitä kermaviilimarinadissa ainakin tunti. Minttujogurtti: Suikaloi sitruunankuori. Sekoita suikaleet jogurttiin, samoin hienonnettu minttu, suola ja pippuri. Pane kylmään.

2. Valuta broilerinfileet. Paista ne voin ja oliiviöljyn seoksessa paistinpannussa alhaisella lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

3. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi. Sekoita oliiviöljy pastaan. Tarjoile broileri vastakeitetyn tagliatellen ja viilentävän minttujogurtin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.