Mainos
Mainos

Tandoorimarinoitu kana ja tagliatelle

Ihania intialaisia makuja yksinkertaisella tavalla. Laske, että broilerin marinointi kestää tunnin. Anna minttujogurtin maustua samanaikaisesti.

Neljälle

  • 500 g tuoretta tagliatellea
  • 4 broilerinfileetä à 150 g
  • 1 pussi tandoorimausteita
  • 3 dl kermaviiliä
  • 25 g voita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Minttujogurtti

  • 1 sitruuna
  • 1 nippu tuoretta minttua
  • 2 dl ruokajogurttia
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita tandoorimausteet kermaviiliin. Marinoi fileitä kermaviilimarinadissa ainakin tunti. Minttujogurtti: Suikaloi sitruunankuori. Sekoita suikaleet jogurttiin, samoin hienonnettu minttu, suola ja pippuri. Pane kylmään.

2. Valuta broilerinfileet. Paista ne voin ja oliiviöljyn seoksessa paistinpannussa alhaisella lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

3. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi. Sekoita oliiviöljy pastaan. Tarjoile broileri vastakeitetyn tagliatellen ja viilentävän minttujogurtin kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.