Tagliatellea vihannesten kera
Tarjoile kasvispastaa alkuruokana. Silloin voit tarjoilla pääruokana kalaa, lintua tai lihaa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta tagliatellepastaa
- 2 porkkanaa
- 1 kesäkurpitsa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 punaista chiliä, hienonnettuina
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 hyppysellinen tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä.
2. Kuori ja paloittele porkkana tangoiksi, paloittele kesäkurpitsat samoin. Paista porkkanaa öljyssä 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa viimeiseksi minuutiksi. Lisää chili ja purista mukaan valkosipuli.
3. Sekoita pasta ja vihannekset. Mausta suolalla ja pippurilla, ripottele päälle korianteria. Tarjoile parmesaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan