Tagliatellea vihannesten kera

Tarjoile kasvispastaa alkuruokana. Silloin voit tarjoilla pääruokana kalaa, lintua tai lihaa.

Neljälle

  • 4 annosta tagliatellepastaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 punaista chiliä, hienonnettuina
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 hyppysellinen tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä.

2. Kuori ja paloittele porkkana tangoiksi, paloittele kesäkurpitsat samoin. Paista porkkanaa öljyssä 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa viimeiseksi minuutiksi. Lisää chili ja purista mukaan valkosipuli.

3. Sekoita pasta ja vihannekset. Mausta suolalla ja pippurilla, ripottele päälle korianteria. Tarjoile parmesaanin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!