Tagliatelle ja broilerinmaksakastike

Broilerinmaksat ovat kätevä aines ruoanlaittoon. Tämä kastike sopii hyvin myös riisin kanssa.

Neljälle

  • 4 annosta tagliatellea

Kastike

  • 300 g pakastettuja
  • broilerinmaksoja
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 150 g herkkusieniä siivuina
  • 1 tl meiramia
  • ½ tl timjamia
  • 1 prk tomaatteja
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Silppua puolisulaneet broilerinmaksat karkeasti. Paista niitä sipulisilpun , valkosipulin ja sieniviipaleiden kanssa voissa pannulla. Mausta. Paista, kunnes maksat ovat puolikypsiä. Kaada päälle tomaatit, viinietikka ja kerma, keitä hiljaa 10 minuuttia.

2. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Lisää joukkoon ruokalusikallinen öljyä ja kuumenna. Valuta pasta vadille ja kaada kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!